Retrospectiva 2016

HomeNOUTATIUncategorizedRetrospectiva 2016

Anul 2016 a fost unul de exceptie pentru tinerii fotbalisti de la Scoala de Fotbal Athletic Slatina, participarile cu succes la numeroasele competitii, titlurile pe echipe si individuale obtinute incununand munca si efortul de echipa al micutilor si antrenorilor.

Inainte de toate aceste rezultate trebuie apreciate pasiunea si dragostea pentru sportul cu balonul rotund, dorinta de a face miscare si de a fi impreuna cu alti copii si nu in ultimul rand implicarea si dragostea antrenorilor  pentru copii si pentru sportul-rege.

Primavara anului 2016 a coincis cu demararea unui proiect frumos si ambitios, initiat de Sebastian Noata si Dan Baciu, care si-au propus infiintarea la Slatina a unui centru modern si competitiv de descoperire a micilor talente si de pregatire a copiilor pentru fotbal, stimuland in randul acestora pasiunea si dragostea pentru miscare si sport.

Iata in cateva randuri evenimentele importante care au marcat activitatea Athletic Slatina in anul 2016:

4 – 5 iulie 2016: Grupa 2006 a castigat prima editie a Memorialul Eugen Stanciu, ediția 2016 care s-a desfasurat timp de doua zile pe stadionul Metalurgistul Slatina. Fundasul Nicolae Rares a fost desemnat cel mai bun fotbalist al turneului.

30 – 31 iulie 2016: Micii fotbaliști, de la grupa 2006 au participat la turneul Kiru Sport Cup de la Ploiești, unde au înregistrat trei victorii şi două înfrângeri.

12 – 14 august 2016: Juniorii de la grupa de vârstă 2010-2011, au participat la turneul Junior Cup de la Braşov, reusind să punăîn practică ceea ce au învățat la antrenamente şi să dovedească de mici, spiritul de fair-play.

22 – 25 august 2016: Copiii nascuti in 2006 in antrenați de Sebastian Noață şi Dan Baciu au au câștigat cea de-a XII-a ediție a Cupei de Vară Viitorul, turneu care s-a desfășurat la Zalău. Competiția nu a fost deloc una ușoară pentru micii fotbalişti, care timp de trei zile au disputat şase meciuri, înregistrând astfel, 5 victorii şi un egal, inscriind 39 de goluri şi primind 12.

26 august 2016: Pustii de la grupa 2010 au participat la un turneu, la Pitești, unde au disputat 6 meciuri, inregistrand trei victorii şi tot atâtea înfrângeri.

26 – 27 august 2016: Grupa 2006 a participat la Turneul de la Pitesti, unde in urma unor jocuri spectaculoase au reusit si obtina un binemeritat loc 3.

31 august 2016: Juniorii de la Şcoala de Fotbal Athletic Slatina – grupa 2007 au participat la Memorialul Jean Olteanu de la Severin, alături de antrenorul Dan Baciu. Athletic Slatina a concurat cu echipe ca Dynamic Craiova, Oltenia Craiova, Drobeta Severin sau Şcoala de Fotbal Flavius Stoican. Puştii nostri au obtinut două victorii, un egal şi o înfrângere, Athletic Slatina fiind desemnată cea mai tehnică echipă, iar jucătorul Fabian Ioja, cel mai bun portar.

septembrie 2016: Robert Florescu a fost transferat la Academia Gheorghe Hagi.

29 – 31 octombrie 2016: Elevii grupei 2006 condusi de antrenorii Dan Baciu si Sebastian Noata au castigat Football Cup Barcelona, competitie desfasurata in Spania! Marius Mierlescu a fost desemnat cel mai bun fotbalist al turneului, iar Marius Ene a castigat tilul de golgeter.

6 – 7 noiembrie 2016: Puştii de la grupa de vârstă 2008-2009, însoțiți de antrenorul Ciprian Dinu au luat parte la Cupa Speranțelor de la Râmnicu Vâlcea, turneu la care au înregistrat 3 victorii şi 3 înfrângeri.

26 – 27 noiembrie 2016: grupa 2007 a participat la Cupa Brâncuși de la Târgu Jiu, puştii antrenați de Dan Baciu şi Sebastian Noaţă au înregistrat două victorii, un egal şi două înfrângeri. Din această competiție, Athletic Slatina s-a ales și cu un titlu, cel de portar, obținut de Fabian Ioja.

Grupa 2007 din cadrul Şcolii de Fotbal Athletic Slatina castigat campionatul judeţean Gheorghe Ola, calificandu-se astfel la etapa zonala care s-a  desfasurat intre 02 – 04 decembrie 2016.

In perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2016, grupele 2006 si 2010 au participat la Bucharest Indoor Cup, un puternic turneu cu participare numeroasa si echipe valoroase, atat din tara cat si din strainatate. Steaua Bucuresti, Athetico Madrid, Farul Constanta, Academia Gheorghe Hagi, Chelsea Bucuresti sau FC Bacau sunt doar cateva dintre echipele pe care micii fotbalisti slatineni le-au intalnit de-a lungul celor 3 zile ale turneului de la Bucuresti.

16 decembrie 2016: Încă un succes pentru grupa de vârstă 2007 din cadrul Şcolii de Fotbal Athletic Slatina careau reușit să obțină trofeul Cupa Crăciunului – editia a II-a, după ce au învins echipele CSS Slatina şi Viitorul Slatina.

26 – 30 decembrie 2016: In urma evolutiilor excelente din meciurile disputate in cadrul turneului catalan Football Cup Barcelona desfasurat la finele lunii octombrie si castigat de grupa 2006 de la Athletic Slatina, patru dintre componentii echipei slatinene (Ene Mario, Mierlescu Marius, Mihalea Mario si Nicolae Rares) au efectuat o sesiune de antrenamente impreuna cu echipa spaniola Villarreal.

Conducerea Şcolii de Fotbal Athletic Slatina urează tuturor elevilor, părinților acestora, antrenorilor și colaboratorilor, La mulți ani si un an nou cu bucurii si multe reusite!

Leave a Reply