HomeNOUTATIClubPatru fotbalisti de la Athletic Slatina se vor antrena cu Villarreal

In urma evolutiilor excelente din meciurile disputate in cadrul turneului catalan Football Cup Barcelona desfasurat la finele lunii octombrie si castigat de grupa 2006 de la Athletic Slatina, patru dintre componentii echipei slatinene au fost selectionati pentru o sesiune de antrenamente impreuna cu echipa spaniola Villarreal.

Cei 4 pusti de la Athletic Slatina care vor merge intre 28 decembrie si 30 decembrie 2016 in stagiul de pregatire de la Villarreal sunt: Ene Mario, Mierlescu Marius, Mihalea Mario si Nicolae Rares.

Micutii jucatori de la Athletic Slatina au impresionat prin evolutiile lor excelente de la Football Cup Barcelona, fapt ce a atras atentia si invitatia reprezentantilor Submarinului Galben, astfel ca 4 dintre cei mai buni fotbalisti ai turneului se vor antrena timp de aproape o saptamana alaturi de grupele de copii similare de la Villarreal.

Fotbalistii slatineni vor fi insotiti de antrenorul Dan Baciu care ii are in „grija” de cand cei patru componenti ai grupei 2006 nici nu implinisera varsta de 6 ani.

Toate cheltuielile acestei deplasari (bilete de avion, transferuri la hotel si stadion, cazare la hotel si antrenamente) au fost suportate de clubul spaniol.

Invitatia de la Villarreal vine ca o incununare a unui an excelent al Scolii de Fotbal Athletic Slatina, an in care au fost obtinute numeroase succese la toate categoriile de varsta, dar si mai important, evolutia micutilor fotbalisti a fost una de exceptie, sub conducerea celor trei antrenori: Dan Baciu, Sebastian Noata si Ciprian Dinu!

Mult succes copii si felicitari antrenorilor!

Leave a Reply