Athletic Slatina invitata la turneul international de la Villarreal

HomeNOUTATIClubAthletic Slatina invitata la turneul international de la Villarreal

In urma evolutiilor excelente pe care elevii antrenati de Dan Baciu si Sebastian Noata le-au avut la Barcelona Football Cup si cu ocazia antrenamentelor sustinute cu Villarreal la sfarsitul lunii decembrie de patru dintre componentii grupei 2006, Athletic Slatina a fost invitata sa participe la turneul internationlal de fotbal pentru copii si juniori – Villareal 2017.

In cursul saptamanii trecute, reprezentantii Submarinului Galben, placuti impresionati de nivelul de pregatire al micilor fotbalisti slatineni, si-au aratat dorinta ca Athletic Slatina sa ia parte la competitia ce se va desfasura intre 13- 18 aprilie 2017, alaturi de alte formatii cu nume din fotbalul spaniol si international.

Turneul de la Villarreal este o competitie cu traditie, organizata in fiecare an si la care iau parte nume cunoscute ale fotbalului juvenil din Spania: C.F. Barcelona, Athletico Madrid, Valencia, Espaniol Barcelona, Levante, dar si alte echipe puternice precum Derby County (Anglia), Academia Samuel Eto’o (Camerun), Venezia (Italia), FC Tokyo (Japonia) etc.

Desi lotul care va face deplasarea la Villarreal este acelasi care a castigat Barcelona Football Cup, echipa noastra va participa la categoria Alevin, rezervata copiilor nascuti in anii 2005 si 2006, antrenorii Dan Baciu si Sebastian Noata mizand in principal pe componentii grupei de la 2006.

athletic-slatina-grupa-2006Cu toate ca in data de 16 aprilie 2017, Villarreal va juca in deplasare la Alaves – fosta echipa a lui Cosmin Contra, copiii de la Athletic Slatina vor avea ocazia sa ii vada la lucru pe Bakambu, Sansone, Soriano, Pato et. comp. deoarece meciurile din cadrul turneului se vor desfasura pe baza de antrenament a primei echipe a lui Villarreal.

Villarreal CF

Athletic Slatina nu putea rata meciurile din Primera Division, in duminica Pastelui (16.04.2017) vor fi prezenti pe Mestalla pentru a asista la unul dintre meciurile derby ale fotbalului spaniol, Valencia – Sevilla.

Vom reveni cu mai multe detalii in zilele urmatoare!

Leave a Reply