Athletic Slatina a castigat trofeul Football Cup Barcelona

HomeNOUTATICompetitiiAthletic Slatina a castigat trofeul Football Cup Barcelona

Elevii grupei 2006 condusi de antrenorii Dan Baciu si Sebastian Noata au castigat Football Cup Barcelona, competitie desfasurata in perioada 29 -30 octombrie 2016! 

2

In cifre si statistici, frumoasa povestea scrisa pe teren catalan de Athletic Slatina – grupa 2006 arata asa:

CF Canonja
Athletic Slatina
0
8
Athletic Slatina
Champions Football
11
0
Athletic Slatina
FC Pontcharra Saint Loup
8
2
Käpylän Pallo
Athletic Slatina
1
4
Semifinala
Athletic Slatina
CEF Bosc de Tosca
7
1
Finala
CF Canonja
Athletic Slatina
2
6

 

3

O linie de clasament excelenta: 6 meciuri jucate, tot atatea victorii si un golaveraj exceptional: 44 goluri marcate si doar 7 primite!

Lasand la o parte victoriile categorice obtinute, atat in faza grupelor, cat si in semifinala si finala, talentatii jucatori de la Athletic Slatina au impresionat prin jocul lor spectaculos si combinativ, castigand simpatia si respectul tuturor celor prezenti, de la simpli spectatori la tehnicieni si specialisti  din tari cu traditie in fotbal, precum Spania, Anglia sau Franta.

football-cup-barcelona

Fotbalul total sau fotbalul-spectacol, proiect pe care de ani buni antrenorul Dan Baciu incerca sa il implementeze elevilor sai a adus echipei slatinene pe langa titulul de cea mai buna echipa a turneului catalan, si toate celelalte titluri individuale puse in joc:

  • cel mai bun fotbalist al turneului – Mierlescu Marius
  • cel mai bun portat – Ioja Fabian
  • cel mai bun marcator al turneului – Ene Mario (11 goluri)

De altfel si celelate doua pozitii din top 3 marcatori ai turneului au fost ocupate de fotbalisti de la Athletic Slatina: locul 2 – Mihalea Mario (8 goluri) si locul 3 – Tudor Alessio (7 goluri).

Felicitam pe aceasta cale toti componentii grupei 2006 de la Athletic Slatina care au obtinut aceasta minunata performanta: portari – Fabian Ioja, Cristian Vlad, Răzvan Paraschiv; fundaşi – Rareş Nicolae, Alexandru Bobeică, Mario Dudu, Luca Popa; mijlocaşi – Luca Zamfir, Marius Mierlescu, Mario Ene, Mario Mihalea, Dragoş Vlădescu, Ianis Iancu, Alexandru Tutia; atacanţi – Alex Enăchioaia, Alessio Tudor, Mihnea Andrei Vasile.

Trebuie evidentiat si aportul deosebit la acest succes al celor doi antrenori care se ocupa zi de zi de pregatirea acestor minunati copii: Dan Baciu si Sebastian Noata.

De asemenea, multumim parintilor care au ales un mod de viata sanatos pentru copiii lor si i-au indrumat spre acest minunat sport in cadrul Scolii de Fotbal Athletic Slatina.

În urma evoluţiilor excelente de la Football Cup Barcelona, Athletic Slatina a fost invitată la alte două turnee internaţionale ce se vor desfăşura anul viitor în Spania şi Anglia. Acestea pot reprezenta o rampa de lansare in fotbalul de performanta pentru micii fotbalisti slatineni, acestia avand ocazia sa infrunte echipe puternice precum Atletico Madrid, Valencia, Sevilla, Deportivi La Corunna, Inter Milano, Juventus Torino, Zenit Sankt Petersburg, FC Porto, Benfica Lisabona, Paris Saint Germain, Lyon, Olympique Marseille sau Liverpool.

sebastian-noata-si-dan-baciu

Povestea catalana a pustilor de la Athletic Slatina va continua pe site-ul nostru cu articole viitoare in care va vom prezenta informatii detaliate si foto de la Barcelona Football Cup, vizita pe Nou Camp – acasa la Messi, Neymar et. comp si impresii despre conditiile de pregatire si infrastructura de antrenament pentru copii si juniori din Spania.

vizita-pe-nou-camp-barcelona

baza-antrenament-barcelona

Leave a Reply