HomeNOUTATICompetitiiAthletic Slatina 2006 defileaza in campionat

Astazi s-a disputat pe terenul sintetic din cadrul Complexului  Sportiv 1 Mai din Slatina, meciul dintre CSS Slatina si Athletic Slatina – grupa 2006, partida contand pentru etapa a IV din cadrul Campionatului Judetean de Juniori E.

Meciul s-a dovedit un adevarat galop de sanatate pentru jucatorii de la Athletic si un bun test inaintea deplasarii din Spania la turneul international Barcelona Football Cup, partida incheindu-se cu un sec 4-0  (3-0 la pauza) pentru elevii condusi de Dan Baciu si Sebastian Noata.

Partida a fost din primul si pana in ultimul minut la discretia echipei noastre, echipa adversa neridicand mari pretentii, preocupata fiind doar sa limiteze proportiile scorului.

athletic-slatina-css-slatina-4-0
CSS Slatina – Athletic Slatina 0-4

In meciul de azi, antrenorii Dan Baciu si Sebastian Noata au folosit urmatorii jucatori: Ioja Fabian – portar, Nicolae Rares – fundas dreapta, Ene Mario – fundas stanga, Mierlescu Marius – mijlocas central, Mihalea Mario – mijlocas dreapta, Zamfir Luca- mijlocas dreapta, Tutia Alex – mijlocas stanga, Enachioaia Alex – atacant, Mihnea Vasile – atacant.

athletic-slatina-2006

athletic-slatina

Dupa aceasta etapa Athletic One 2006 si-a consolidat pozitia de lider in clasament, in cele 3 jocuri disputate pana acum avand o linie de clasament perfecta: 3 victorii, 32 de goluri marcate si niciunul primit!

css-slatina-athletic-slatina
CSS Slatina – Athletic Slatina 0-4

In celelalte doua meciuri disputate pana acum, Athletic 1 Slatina a inregistrat victorii la scor: 9-0 cu CSS Caracal si 19-0 cu Proxima Slatina.

victorie-pentru-athletic-slatina

Intalnirea de astazi a fost o buna repetitie si pentru suporterii echipei ce vor face deplasarea la turneul de la Barcelona, acestia sustinand si incurajandu-si favoritii pe toata perioada desfasurarii partidei.

suporteri-athletic-slatina

Leave a Reply