Antrenori

Activitatea sportiva este extrem de importanta pentru o dezvoltare armonioasa a copilului tau atat din punct de vedere fizic cat si psihologic. Specialistii spun la unison ca un sport practicat in mod constant ii va aduce nenumarate beneficii copilului tau. Dublat de o dieta potrivita, sportul ii va asigura copilului o dezvoltare sanatoasa si un sistem imunitar ce il va tine departe de afectiuni. Sportul practicat de la varste fragede intareste musculatura si oasele si reduce riscul de obezitate.

Scopul Scolii de Fotbal Athletic Slatina este de a forma cultura sportivă și incluziunea prin sport. Centrul proiectului este bunăstarea copiilor în toate etapele în creștere.

Echipa de antrenori Athletic Slatina

Adriana Neaga

Fost fotbalist la echipele FC Arges Pitesti si Steaua Bucuresti, adunand si 6 selectii la echipa nationala, Adrian Neaga este antrenor la echipele de copii de la Athletic Slatina din luna septembrie 2018. Indragostit de sportul-rege si pasionat de tot ceea ce face, Adrian Neaga sia inceput activitatea de antrenor la Poli Timisoara, iar in aceasta toamna s-a alaturat proiectului Athletic Slatina.

Sebastian Noata

Dinamic si intreprinzator, Sebastian Noata a fost cel care a pus bazale Scoliii de Fotbal Athletic Slatina, oferind astfel posibilitatea pentru sute de copii olteni pentru a visa spre marea performanta. Antrenor si manager, Sebi a reusit sa formeze o echipa tehnica puternica cu care sa atace marea performanta.

Ciprian Dinu

Cu peste 45 de meciuri jucate in Liga I, Ciprian Dinu s-a alaturat echipei noastre de antrenori inca din anul 2016, punandu-si talentul si experienta in slujba fotbalului juvenil slatinean. Spirit tenace si hotarat, Ciprian Dinu a ales urmeze cariera de antrenor indrumand micutii fostbalisti cu randare si perseverenta.

Alex Rat

Mezinul echipei tehnice, Alex Rat este ultimul venit in familia Athletic Slatina. Tanar, tenace si ambitios, Alex a evoluat ca mijlocas la mai multe echipe din esaloanele superioare ale fotbalului romanesc, printre care amintim: FC Arges Pitesti, Campulung Muscel si Sporting Rosiori.

De ce sa iti dai copilul la fotbal?

Fotbalul contribuie la dezvoltarea completa a corpului deoarece pune in miscarea majoritatea muschilor. Totodata, el contribuie la prevenirea unor afectiuni precum diabetul sau obezitatea, dar si la corectarea deficientelor fizice ale coloanei vertebrale.

Miscarea in aer liber ii va da rezistenta, driblatul ii va dezvolta agilitatea si coordonarea, iar echipa il va invata sa interactioneze si sa coopereze cu ceilalti copii. Nu trebuie sa uitam nici faptul ca fotbalul ii va creste stima de sine si increderea in fortele proprii.

El va invata ca trebuie sa munceasca pentru a-si atinge scopul si ca trebuie sa coopereze cu ceilalti membri ai echipei pentru a avea rezultatul scontat. Important este de asemenea si faptul ca el va invata cum sa gestioneze un esec si cum sa se bucure de o victorie.

O data cu primele meciuri va intra intr-o competitie, ceea ce ii va creste ambitia si dorinta de a se autodepasi si de a deveni din ce in ce mai bun. Fiind un sport de echipa, antrenamentele vor fi un prilej potrivit pentru ca micutul tau sa socializeze si sa se imprieteneasca cu alti copii de varsta lui. Un amic cunoscut la clubul de fotbal poate deveni un prieten pe viata.

Iubesti fotbalul si vrei sa te antrenezi la cea mai buna echipa din Slatina?

Vrei sa faci parte din clubul nostru?

Iti oferim cele mai bune conditii, antrenori profesionisti!